Opleidingen

Het Sfeerkeeper College biedt particuliere beroepsopleidingen op mbo-entree en mbo niveau 2 aan binnen de profielen Beveiliging en Dienstverlening.

Opleidingen

De opleidingen die wij aanbieden zijn een Beroepsbegeleidende Leerweg (BBL), die vallen onder de unieke leerroute van de sfeerkeeper. Deze leerroute geeft jou extra aandacht door de kleinschalige opzet waarbinnen wij werken. Theorie en praktijk gaan bij ons samen, daardoor worden er geen stagevergoedingen betaald. Onze ervaring leert dat er mensen zijn die praktisch zijn ingesteld. Door in de praktijk te leren, groeit jouw ervaring snel, je leert je aan alle omstandigheden aan te passen, en je leert jezelf beter kennen. Ook de persoonlijke coaching en begeleiding zorgt ervoor dat jij de juiste keuzes maakt en dat vergroot de kans op een diploma.

Action Learning

Sfeerkeeper College kiest voor de methodiek Action Learning. Veel van onze studenten hebben baat hierbij. Leren door te doen en ervaren, dat is de kern van Action Learning. Praktijkvraagstukken komen met deze manier van leren direct aan de orde. Met deze methode wordt de student geleerd om problemen op te lossen. Dit verhoogt tevens het analytisch denken en lerend vermogen. Leren en praten met elkaar en ervaringen delen is hierbij essentieel. Op deze manier wordt geleerd om met tegenwerkingen om te gaan en gebruik te maken van de mogelijkheden.

Crebo

Crebo staat voor ""Centraal register beroepsopleidingen". De opleidingen in het Crebo register worden jaarlijks vastgesteld. Onder Crebo-opleidingen vind je beroepsopleidingen die zijn erkend door de ministeries van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en van Economische Zaken (voorheen EL&I, LNV). Wij doen dit in samenwerking met het erkend opleidingsinstituut ORGB met brinnummer 30XG.